Kurs og arrangement

Dato Uke Arrangør Arrangement Sted
Januar 2018
24. jan - 31. aug 4 - 35 Telefrukt produsentlag SA med støtte frå Føregangsfylke økologisk frukt og bær. Kontaktperson er Jan Meland: jan.meland@midt-telemark.no . Mobil: 90789366 Telemark - kurs i økologisk fruktdyrking i 2018 Telefrukt sine lokaler; Sauheradvegen 111, 3810 Gvarv.

Nyheter

Framtidstro med mindre matsvinn

Frukt – bær og grøntsektoren møtes til inspirasjon og harde forhandlinger under produktmessen Fruit Logistica hvert år. «World of fresh ideas» er et trendseminar som går av stabelen tirsdagen før messen starter. Her kommer en trendrapport for frukt – og grøntsektoren i verden, hva som skjer der ute.

Les mer

Økologisk frukt i vinden

Over 50 frammøtte med bakgrunn som konvensjonelle og økologiske fruktdyrkarar, studentar og nysgjerrige fagfolk, kom på fagdag for økologisk fruktproduksjon i Sogndal i starten av januar i år. Det var eit sjeldant godt oppmøte for eit arrangement med berre økologisk fruktproduksjon som tema.

Les mer

Øko-fruktdyrkarar i hundre i Austerrike

Om lag 150 fruktdyrkarar som driv økologisk møtte opp på det årlege øko-fruktseminaret i Austerrike. Steiermark i Tyskland har dyrkingshøve som liknar litt på norske: dei har hellande jorder og vinterklima som liknar på norske tilhøve.  

Les mer