Facebook| Twitter Skriv ut

Åpningen av "Ta vare på matjorda - ta vare på deg selv"

Stortingsrepresentant Per Olaf Lundteigen åpnet utstillingen "Ta vare på matjorda - ta vare på deg selv" på Bygdøy Kongsgård søndag 3. mai i anledning FNs Jordår 2015.

 

 

Samme dagen var det "kuslipp" på Bygdøy Kongsgård, og det var omlag 5 500 store og små tilstede. Drøyt tusen av disse besøkte også utstillingen som ble svært godt mottatt både av barn, unge og voksne. En av de besøkende uttalte: "En informativ, levende utstilling hvor alle elementene i utstillingen framstår som en helhet". Særlig barna var i fyr og flamme! De kunne se i mikroskop, ta på meitemark, plante en salat i potte og ta med hjem, se på meitemarkteater, spise "matjordkake" og ta et bilde av seg selv som en snegle eller meitemark! Mange voksne var også interessert - særlig i de ulike posteringsmetodene som er utstilt.

Fylkesmannen takker alle som har stått på for å få utstillingen ferdig, de som betjente den under åpningsdagen og ikke minst alle de besøkende. En særlig takk til Bygdø Kongsgård som huser utstillingen som skal stå ut september. Utover sommeren vil den bli et frodig skue med alle sine planter og levende elementer.

Publisert 18.05.2015 Sist endra 18.05.2015