Nyheter

Studietur til Skottland

Vi vil i 4 dager gi en liten introduksjon i skotsk gårdbrukers hverdag. Vår buss-sjåfør og guide John elsker livet som bonde, og vil fortelle små historier om livet på bygda. Våre venner i Skottland har plukket ut et lite knippe med gårdsbesøk og turistattraksjoner som vi vil besøke. Det blir både sekkepipe, whisky og slott.

Les mer

Vi minner om:

NASJONAL ØKOMELK-KONFERANSE
Scandic Hell 25. og 26. januar 2017

Påmeldingsfristen har gått ut og vi melder om stor interesse og påmelding.

Vi ønsker velkommen til konferansen på Hell der du vil møte dyktige produsenter, rådgivere og en rekke eksperter som alle «brenner» for økologisk jordbruk!

NASJONAL ØKOMELK-KONFERANSE

Scandic Hell 25. og 26.januar 2017

God påmelding til seminaret, men vi vil ha flere melkeprodusenter/gårdbrukere!
Vi senker derfor prisen for denne gruppen!

Les mer

Studietur til «Norra Sverige»

Innholdsrik fagtur for å lære mer om økologisk melkeproduksjon og bruk av flere fôrtyper enn vi r er vant til her i landet.

Les mer

Gladnyhet!

Leverandørprisen for økologisk melk er tilbake på samme nivå som før, etter noen år med lite forbruk. Nå går det bedre! TINE og Foregangsfylkene samarbeider i Rørosregionen. Gode rabatterte rådgivingspakker.

Les mer

Hva gjør vi i de to neste årene?

Under siden Prosjektplaner kan du nå laste ned spennende planer og tiltak som vil styrke økologisk melk- og kjøttproduksjon i Midt-Norge.

Les mer

 

 

Rapport Økouka 2015 Nord-Trøndelag

Økouka 2015 ble arrangert for femte året på rad fra den 28. september til den 3. oktober. Det ble arrangert en rekke ulike kurs og fagdager med god oppslutning.

Les mer

Rapport Økouka 2015 Sør-Trøndelag

Økouka 2015 i Sør-Trøndelag ble arrangert i trondheimsområdet i uke 45 med noe utvidelser i begge ender -  fra 19.september til 4.oktober.

Les mer

Hilsen fra Foregangsfylke økologisk melk

Rapport etter et hektisk år i foregangsfylke melk og kjøtt.

Les mer

Nortura inngår igjen avtaler på økologisk kjøtt

Bedre framtid for økologisk kjøttproduksjon.

Les mer