Facebook | Twitter Skriv ut

Økologisk mat i storhusholdninger

Prosjektet ØQ skal bidra til å nå regjeringens målsetning om 15 prosent økologisk forbruk innen 2020. I 2010 ble Oslo, Akershus og Østfold i fellesskap utpekt som økologiske foregangsfylker for økt forbruk av økologisk mat i storhusholdninger, fra 2014 er også Buskerud en del av ØQ.

ØQ tilbyr hjelp og veiledning til offentlige og private storhusholdninger som vil legge om til en større andel økologiske råvarer på menyen. Vi informerer om fordelene ved, og mulighetene for, omlegging til en mer bærekraftig meny.

ØQ er opptatt av:

  • Gode råvarer
  • Mat etter sesong
  • Mindre svinn
  • Mer grønt
  • Mer økologisk mat

Vi tilbyr teorikurs, praktiske kurs, veiledning, inspirasjonsturer og flere nyttige verktøy som du finner her på vår nettside.

Ønsker du å bli pilot med ditt kjøkken? Ta kontakt, så hjelper vi deg med veiledning og informasjon. Besøk oss på vår nettside www.øq.no eller på facebook

 

Publisert: 24.04.2014 Sist endra: 02.05.2014


Kurs og arrangement

Sesongkalender til nedlasting